123 Manjež | Jahačka dvorana | Odlična cena! Proizvođač - Protan Elmark
Kontaktirajte nas
Pišite nam
Konfigurišite halu
Izaberite jezik
MENI
Pogledajte enterijer

Jahačke dvorane za manjež

Pogledajte spolja
savremena alternativa fiksnim objektima

savremena alternativa fiksnim objektima

Dvorane za jahanje

Dvorane za jahanje konja su savremena alternativa fiksnim objektima koji funkcionišu kao profesionalne ergele ili škole jahanja. Laka i mobilna dvorana za jahanje koja se može koristiti tokom cele godine odličan je način za proširenje korisnog prostora i stvaranje, na primer, dodatnog prostora za trening. Cena takve investicije je mnogo niža nego u slučaju klasične zidane zgrade, u kojoj će biti smešten manjež!

MODERNE JAHAČKE DVORANE PRILAGOĐENE POTREBAMA KLIJENTA

Šatori za manjež koji se mogu koristiti tokom cele godine

Zatvoreni manjež, slično kao i fiksni objekti, pogodan je za korišćenje tokom cele godine. Međutim, za razliku od zidanih zgrada, vreme realizacije investicije je mnogo kraće. Gotove dvorane za jahanje se takođe mogu modifikovati, čak i tokom korišćenja, prema potrebama, nadogradnjom dodatnim segmentima. Objekti koje je predložio proizvođač Protan Elmark - nadstrešnice, dvorane za jahanje ili treninge preponskog jahanja, odlično će se pokazati bez obzira na godišnje doba - visokokvalitetni konstrukcijski elementi obezbeđuju bezbedno korištenje čak i u snežnim predelima. Primena sendvič panela će obezbediti veću izolaciju i manji gubitak temperature u zimskom periodu.

 Šatori za manjež koji se mogu koristiti tokom cele godine

360° šetnja

Virtuelna šetnja

Pozivamo vas na virtuelnu šetnju po jednoj od naših šatorskih hala. Pogledajte našu halu ne samo spolja, već saznajte više i o njenoj unutrašnjosti. Tokom obilaska šatorske hale koju smo projektovali možete videti zašto je ova vrsta objekta toliko popularna.

Dostupne
vrste obloga
Dvorane za jahanje od PVC-a

PVC je lak i trajan materijal koji garantuje efikasnu zaštitu od kiše i vetra. Posebna struktura materijala propušta svetlost u unutrašnjost hale, tako da ne morate da je dodatno osvetljavate tokom treninga sve do sumraka.

Dostupne
vrste obloga
Dvorane za jahanje od trapeznog lima

Limena obloga se odlikuje čvrstoćom i snagom. Čvrsti trapezni lim odgovarajuće debljine pruža adekvatnu zaštitu od promenljivih vremenskih uslova.

Dostupne
vrste obloga
Dvorane za jahanje od sendvič panela

Sendvič paneli pružaju odličnu termičku izolaciju, zato će se dobro pokazati kod izgradnje dvorana za jahanje koje se koriste tokom cele godine. Obloga od panela takođe ispunjava protivpožarne zahteve.

Dostupne
vrste konstrukcija
Dvorane za jahanje - aluminijumska konstrukcija

Laka konstrukcija od aluminijumskih profila omogućava brzu realizaciju proizvodnje i montaže manježa. Projektovanje prema zahtevima klijenta i dizajnu u zavisnosti od namene objekta, omogućava da se hale koriste kao prostor za sport, a takođe i za proslave, sajmove, skladišta ili za industrijska rešenja.

Dostupne
vrste konstrukcija
Dvorane za jahanje - čelična konstrukcija

Čvrsta konstrukcija formirana od rešetkastih okvira izrađenih od zatvorenih čeličnih profila (Truss konstrukcija) pruža veću otpornost na opterećenje snegom.

Dostupne
vrste konstrukcija
Dvorane za jahanje - čelična konstrukcija nosivosti od 120kg snega /m2 pa na više

Odlično rešenje za područija sa opasnošću od velikih snežnih padavina. Sastoji se od rešetkaste konstrukcije izrađene od zatvorenih čeličnih profila (Truss konstrukcija). Preporučuje se za izgradnju skladišta, industrijskih i drugih hala.

Najbezbednije hale na tržištu

Sa nama ćete biti u dobrom društvu

Odabrani Klijenti

Pošaljite upit

Administrator obrade Vaših podataka je PROTAN ELMARK
KLIKNITE i saznajte više o zaštiti Vaših podataka.
Saglasnost za obradu ličnih podataka
Saglasnost za elektroničku komunikaciju (e-mail)

Pozovite nas

0048503978948

Ili direktno sa odeljenjem za prodaju

Magdalena Walczak
Specijalista za izvoznu prodaju
Natalia Skupniewicz
Specijalista za izvoznu prodaju